Pirosra váltott Ázsia

Pirosra váltott Ázsia

A vezető ázsiai börzék kivétel nélkül veszteséget könyvelhettek el péntek reggelig, New York és Európa is vegyesen zárt csütörtökön. Jeget is kaphatunk ma a hőség mellé.

A vezető ázsiai börzék kivétel nélkül veszteséget könyvelhettek el péntek reggelig.

A londoni FTSE100 index 0,43 százalékos mínusszal, a frankfurti DAX-30 0,34 százalékos plusszal, a párizsi CAC-40 mutató 0,01 százalékos emelkedéssel fejezte be a napot.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 109,17 pontos, 0,30 százalékos csökkenéssel, 36 844,99 ponton zárt csütörtökön. A részvénypiac forgalma 6,5 milliárd forint volt, a vezető részvények vegyesen teljesítettek az előző napi záráshoz képest.

Minimálisan változott az olaj világpiaci ára. A WTI hordójáért 0,04 százalékkal kevesebbet, 66,78 dollárt kérnek péntek reggel, míg a Brent 0,11 százalékkal, 72,15 dollárra drágult.

kértek a nemzetközi devizapiacon péntek reggel hét óra után.

A bitcoin kriptovaluta 6440 dollárt ért a MarketWatch adatai szerint, 1,03 százalékot gyengülve.

Hírdetés

Pénteken a nap első felében nagyrészt napos időre számíthatunk kevés gomolyfelhővel, majd délután a Dunántúlon, illetve az Északi-középhegység térségében erőteljessé válik a gomolyfelhő-képződés, és ezeken a helyeken elszórtan zápor, zivatar alakul ki – írja az OMSZ előrejelzésében.

A zivatarokat helyenként felhőszakadás és jégeső is kísérheti.

A déli, délkeleti szél többfelé megélénkül, majd késő délutántól a Kisalföldön és az Alpokalján északnyugatira fordul, és megerősödik, zivatar környezetében viharossá fokozódik.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 31 és 36 fok között valószínű. Késő estére 23, 28 fokra hűl le a levegő.

Hollywood uralja a magyar mozikat

Versenyt gerjeszt a szigorítás

Százmilliós hektárár, eltűnő szőlők


Forrás:vg.hu
Tovább a cikkre »