Petíció a gender-oktatás beszüntetéséért

Petíció a gender-oktatás beszüntetéséért

A Férfihang.hu online petíciós partnere a CitizenGo petíciót indított a magyarországi genderképzés beszüntetése érdekében. Fontosnak tartjuk és külön köszönjük, hogy a radikális feminizmus elleni fellépés szükségességét is kiemelten említették. Petíciójukat, melynek aláírását ezen a címen jó szívvel ajánljuk, az alábbi szöveggel adták közre:

 

A CitizenGo a genderideológia gyakorlati túlkapásait is igyekszik szemléltetni a világ minden tájáról gyűjtött 10 példával:

1. Az OLIMPIAI Bizottság döntése alapján 2016 óta egyes versenyszámokban transzgender személyek, tehát biológiailag férfiak is indulhatnak a női sportolók versenyszámaiban.

2. KANADA Ontario tartományában 2017-től a törvény alapján kiemelhetik azokat a gyermekeket családjukból, akiknek a szülei ellenzik a gyermek által választott gender identitást vagy gender kifejezést.

3. ANGLIÁBAN az adófizetők pénzéből fedezték azt az iskolai útmutatót, amely arra utasítja a tanárokat, a diákokat és a szülőket, hogy hagyják abba annak a nyelvnek a használatát, amely két biológiai nemet feltételez, így ne használják a “fiúk” és a “lányok” kifejezést!

4. SPANYOLORSZÁGBAN a CitizenGO buszt indított a gyermekeket célzó gender ideológia túlkapásaira reagálva. A buszt bírósági végzés miatt Madridban elzárták, majd gyűlöletbeszéd miatt eljárás indult a CitizenGO elnöke ellen, mivel a buszra ráírta azt, amit már egy óvodás gyermek is tud: a fiúknak fütyijük, a lányoknak pedig puncijuk van.

Hírdetés

5. VÁLLALATOK: 2017. A Dove „Igazi Anyukák” videójában igazi anyaként mutatnak be egy férfit, a gyermek biológiai apját.

6. A BRIT ORVOSI KAMARA útmutatója szerint a várandós nőket ne kismamáknak, hanem várandós embereknek vagy terhes személyeknek kellene nevezni, mivel a várandós anyák kifejezés sértő lehet a transznemű “férfiakra”, vagyis az olyan nőkre nézve, akik férfiként határozzák meg magukat.

7. ENSZ: Az UNESCO 2018-as, Nemzetközi szexuális nevelésről szóló szakmai útmutatójának a Gender szociális konstrukciója és a gender normák fejezetben a 9-12 évesek oktatásáról szóló részében ez olvasható:

„Az, ahogy az egyének magukról gondolkodnak, vagy mások számára leírják magukat a GENDERÜK szempontjából, egyedülálló számukra, és tiszteletben kell tartani”

Majd kifejtik, hogy a 9 éveseknek tanulniuk kell arról, hogy a gender identitásuk nem feltétlen azonos a biológiai nemükkel, illetve a mások választott nemének elfogadására tanítják őket. Ezt látva felmerül a kérdés, vajon mit taníthatnak az ELTE gender szakán a „Társadalmi nemek az oktatásban” című kurzuson?

8. AMERIKA: egyetemi túlkapások szinte minden nap. Pl.: Sussex University Hallgatói Önkormányzata tavaly kiadott egy a „Nemek közötti esélyegyenlőségről szóló szabályzatot”, amely előírja, hogy “a Hallgatói Önkormányzat minden területén gender semleges nyelvet kell használni”. A szabályzat szerint továbbá, ha megismerkedünk valakivel, akire vonatkozóan még nem hallottuk meg, hogy milyen névmással beszélnek róla, semleges névmást kell használnunk.

9. MAGYARORSZÁG: 2017. A CEU meghívott előadója Jessica Lynn, aki bár férfiként született, mára híres transz aktivista, aki nőnek tartja magát. A következőt olvassuk róla a CEU gender szak oldalán:

“Jessica Lynn egy transzgender nő, híres szónok, aki hazai és nemzetközi szinten utazik egyetemekre előadást tartani a transzgender tudatosság szükségességéről a társadalmunkban. A Trans*Rights (Trans Jogok) professzionális előadója, továbbá a Your True Gender (Az Ön Valódi Gendere) elnöke, amely egy a közösség transz témákról való oktatásáért elkötelezett nonprofit szervezet.

Aktivista, szerető szülő, szónok és transzgender nő, Jessica Lyn, aki négy éves korától tudta, hogy a születésekor történt férfi megjelölés nem igazodik a valódi genderéhez. Ma, miután elvesztette minden szülői jogát a gender megkülönböztetés miatt, Jessica bátran szólal fel, és életét mások segítésére kötelezte el, a saját gender utazása révén.”

Hogyan lehet tudományos az a szak, melynek oktatói ahelyett, hogy segítenének a mentálisan összezavarodott és valószínűleg segítségre szoruló férfin, meghívják, hogy propagálja a diákok közt azt a téves fantáziáját, mely szerint ő nő?

10. MAGYARORSZÁG: Az ELTE a társadalmi nemek tanulmánya mesterszak szakigazgatója, Kövér-Van Til Ágnes szerint minimum két társadalmi nem létezik. Kérdés, hogy a férfi-nőn kívül még mire gondolhatott. Talán a Facebook által felkínált 71 gender egyikére…


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »