Peter Hyballa: Győzelmi mentalitás van az öltözőben

Peter Hyballa: Győzelmi mentalitás van az öltözőben

Nagyon örülünk a szerencsés győzelemnek. Még csak pár napja ismerem a csapatot. Csütörtökön élőben tekintettem meg a Tbiliszi elleni párharcot, a hazatérést követő napon pedig elbeszélgettem a játékosokkal. Tegnap egész nap együtt voltunk, megtartottam az első edzést. Máig csak a mai meccsre koncentráltunk. Az első félidő nagyon rendben volt a részünkről, a középpályán szervezetten játszottunk, a hazaiak azonban jól védekeztek.

Térfélcserét követőn kiegyenlített a vendéglátónk, és az 1:1-es eredmény teljesen megérdemelt volt. Igyekeztünk megfordítani az állást, ehhez egy kis rizikót is be kellett vállalnunk. A kiállítás után Koštrnát feltoltuk a szélre, és ez be is jött. Örülök, hogy győzelmi mentalitás uralkodik az öltözőben, nagyon motiváltak vagyunk a hétközi meccs előtt.

Hírdetés

A Dinamo Minszk elleni kezdőben biztos lesznek változások a maihoz képest, mert a csütörtök-vasárnap játékrendszer ezt megkívánja. Tudjuk, hogy tízezer elszánt szurkoló előtt lépünk majd pályára, és mindent megteszünk azért, hogy a végén mi örüljünk.

fcdac.sk – A vezetőedző mérkőzés utáni nyilatkozata

Nyitókép: fcdac.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »