Pénzkérdés – Reggeli járat

Adás:
2016. április 27., szerda 5.50

Döntsön a nép
Közvetlen államfőválasztást szeretne a Jobbik, ezért ötpárti egyeztetésre hívja a pártokat. Staudt Gábor frakcióvezető-helyettestől azt is megkérdezzük, hogy a radikalizálódó Európában miért most fordulnak néppárti irányba a magyar radikálisok.  

Pénzkérdés
Megegyezéshez közelít az egészségügyi bérvita. Vajon az ágazat robotosai, a szakdolgozók mikor lennének elégedettek? A kérdésre Balogh Zoltán kamarai elnök válaszol.

Megelőző szúrás

Új védőoltások kerülnek a piacra, a régieknek pedig változik a hatóanyaga, és továbbra is hangosak a vakcinák ellenzői. A stúdióban Póta György, a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke.

Sokkezes
A népszerű zongoraművész-házaspár, Várnagy Andrea és Farkas Zsolt, három gyermekükkel karöltve, eddig több száz gyermekhez vitték el az együtt zenélés örömét. A ZeneKépzelet elnevezésű sorozatuk célja, hogy megnyerjék a fiatalokat a komolyzenének. A stúdióban Várnagy Andrea és Farkas Laura.  

Antiizgulin
Hiába a tárgyi tudás, ha a lámpaláz uralja a nyilvános szereplést. Vendégünk Barkó Judit kommunikációs mentor, aki új könyvében teszi közzé tanácsait és tapasztalatait.

Nem a méret a lényeg
Koronát kaptak a legszebb magyar teltkarcsú hölgyek az első Miss Curvy Hungary szépségverseny döntőjében. A királynőket a Reggeli járatba telt idomú modellek is elkísérik, akik az idei nyár XXL-es kollekciójából tartanak bemutatót.

Műsorvezető: Heer Orsolya


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »