Pénzgyűjtésbe kezd a Jobbik

A Jobbik a magyar emberek segítségét, támogatását kéri – közölte a párt. A Jobbik közleményében azt írta, hogy szerdán az Állami Számvevőszék (ÁSZ) „a legsötétebb diktatúrákat idéző módon, rögtönítélő bíróságként, a fellebbezés lehetősége nélkül kiszabott a Jobbikra egy 663 millió forintos büntetést, amelynek egyetlen valódi célja a párt választásokon való indulásának ellehetetlenítése”.

Ez a maradék magyar demokrácia végleges felszámolásának első lépése – szögezték le, hozzátéve: „ahhoz, hogy a kormányváltásra egyedül esélyes ellenzéki pártként el tudjunk indulni a választásokon”, segítségre van szükségük. „A Jobbiknak jelenleg ugyanis nem áll a rendelkezésére ennek a pénzösszegnek a töredéke sem, a büntetés összege ugyanis nagyjából 17 havi állami támogatásunk felel meg. Amennyiben ezt nem sikerül kifizetnünk, akkor a NAV a párt bankszámláján lévő a működésre félretett pénzt is lefoglalhatja, a pártirodák ajtajára lakat kerülhet, a párt teljes infrastruktúráját lefoglalhatják és elárverezhetik, így az utolsó esélyét is ellehetetleníthetik a Jobbik választáson való indulásának” – közölte a Jobbik.

http://mno.hu/

Mint megírtuk, lényegében egész nap zajlottak különféle tárgyalások és egyeztetések a Jobbikon belül, hogy mit kezdjenek azzal a helyzettel, hogy – legalábbis jelen állás szerint – egyetlen fillér nélkül kell nekivágniuk a 2018-as választási kampánynak.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »