Pénzbüntetést szabott ki az MLSZ a Debrecenre

Pénzbüntetést szabott ki az MLSZ a Debrecenre

Szurkolóinak ismétlődő rendzavarása miatt pénzbüntetést kapott a DVSC a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságától kedden.

Az MLSZ honlapja szerint az élvonalban szereplő debreceni klubot azért büntették meg, mert drukkerei a Ferencváros és a Kisvárda elleni idegenbeli bajnoki mérkőzéseken megbotránkoztató, obszcén kifejezéseket kiabáltak. A pénzbüntetés mértékét nem közölték.

Hírdetés

A Ferencváros-Újpest mérkőzéssel kapcsolatban a bizottság mindkét sportszervezettel szemben fegyelmi eljárást indított szurkolói rendzavarások, köztük pirotechnika-használat, valamint megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása miatt.

Az OTP Bank Liga hetedik fordulójában kiállított Yoell van Nieff (Puskás Akadémia) és Abdoulaye Diaby (Újpest) egy-egy bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A bizottság a másodosztályban szereplő Diósgyőrt összevont eljárás alapján pénzbüntetés megfizetésére kötelezte, továbbá elrendelte a DVTK Stadion öt szektorának lezárását a következő hazai NB II-es mérkőzésre, mert szurkolói a Pécs, a Nyíregyháza és a Szentlőrinc elleni meccsen megbotránkoztató, obszcén kifejezéseket kiabáltak és pirotechnikai eszközöket használtak.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »