Példaképeket ismerhetnek meg a fiatal erdélyi vállalkozók

Példaképeket ismerhetnek meg a fiatal erdélyi vállalkozók

Több, határon túli városba is ellátogat a 2016 a külhoni magyar fiatal vállalkozók éve elnevezésű program legújabb körútja: az érdeklődők a Példakép Alapítvány magyarországi példaképeinek előadását hallgathatják meg.

pelkol_b

A nemzetpolitikai államtitkárság MTI-hez eljuttatott tájékoztatója szerint a Példakép Roadshow idén először a magyarországi állomások mellett több, határon túli városba is ellátogat, hogy a példaképek segítségével ösztönözze a helyi fiatalokat álmaik megvalósítására, kreativitásuk kiteljesítésére és saját vállalkozásuk beindítására.

Mint felidézték, a Példakép Alapítvány civil kezdeményezés, amely azzal a céllal jött létre, hogy megismertesse és elismertesse a nyilvánossággal a sikeres fiatal magyar vállalkozókat. „Nemcsak azért, hogy büszkék lehessünk tehetségeinkre és az általuk elért eredményekre, hanem azért is, hogy a pályakezdő fiatalok vonzó, elérhető és követhető életpályát lássanak maguk előtt. Egy példakép ugyanis olyan hajtóerő, amit mással nem lehet pótolni – erőt, hitet és motivációt ad, akár egy egész életre” – áll a kezdeményezés honlapján.

A 2016 a külhoni magyar fiatal vállalkozók éve program körútja keretében ezúttal a Példakép Alapítvány magyarországi példaképeinek előadását hallgathatják meg az érdeklődők. Október 19-én Kolozsvárott, október 20-án Csíkszeredában, október 25-én Dunaszerdahelyen, október 27-én Zentán, november 3-án Beregszászon lesznek előadások.


Forrás:kronika.ro
Tovább a cikkre »