Pazar szereposztással, újra a Felvidéken a legendás István, a király rockopera

Pazar szereposztással, újra a Felvidéken a legendás István, a király rockopera

A látványos showelemekkel tarkított nagyszabású produkció, a Fogjunk össze a MagyaROCKért nap keretein belül elevenedik meg augusztus 29-én, a diósförgepatonyi Slovakia Ring-en.

A Nemzeti Lovas Színház társulata, parádés szereposztásban hozza el nekünk a legnépszerűbb magyar rockoperát, az István, a királyt.

A magyar történelmi események által ihletett klasszikus darabot, Pintér Tibor rendezésében viszi színpadra a társulat. A címszereplő bőrébe, a mindenkori István, Varga Miklós bújik, aki a legendás szereposztásban is a főszerepet játszotta. Koppányt maga a rendező fogja alakítani. Mellettük az előadásban olyan közönségkedvencekkel is találkozhatunk,mint Vadkerti Imre, Makrai Pál, Janza Kata és Papadimitriu Athina.

– mondta Pósfay Péter, az esemény egyik főszervezője, az All in Koncert szervezőiroda munkatársa.

A szervezők azért is döntöttek a produkció Szlovákiába hozatala mellett, mert térségünkben kimondottan rég láthatta a közönség az István, a király rockoperát.

Hírdetés

– nyilatkozta Pósfay Péter.

Az előadásra való hangolódás már a délutáni órákban megkezdődik, a szervezők ugyanis egész napos programokkal várják az érdeklődőket a magyarság jegyében, melyek szabadon igénybe vehetőek a belépőjegy birtokában. A főszervező ezzel kapcsolatban elmondta:

A belépőjegyek árusítása a közelmúltban már meg is kezdődött, a ticketportal.sk hálózatában és elővételes helyszíneken.

– tette hozzá Pósfay Péter.Bővebb információért érdemes ellátogatni a produkció hivatalos weboldalára, az istvanakiraly.sk-ra vagy a szervező iroda Facebook-oldalára.

(x)


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »