Pásztor Erzsi képtelen vállalni Csűrös Karola elbúcsúztatását

Pásztor Erzsi képtelen vállalni Csűrös Karola elbúcsúztatását

December 7-én kísérik utolsó útjára Csűrös Karolát, akinek halálhírét múlt szerdán jelentették be. A színésznő nem sokkal 85. születésnapja után hunyt el, a halál álmában érte.

Mint arról az Infostart is beszámolt, a Madách Színház közleményben tudatta múlt héten a nyilvánossággal, hogy elhunyt Csűrös Karola.

A teátrum saját halottjának tekinti a színművészt, és legjobb barátnőjét, Pásztor Erzsit kérte fel, hogy mondjon beszédet a temetésen. Ám a Jászai Mari-díjas színésznő nemet mondott, sőt azt mondja, magán a búcsúztatón sem vesz részt – írja a Blikk.

Hírdetés

„Bár felkértek a beszédre, nem vállalom. Egy mondatot sem tudnék sírás nélkül elmondani, annyira magam alatt vagyok” – magyarázta a bulvárlapnak a könnyeivel küzdve Pásztor Erzsi.

„Úgy döntöttem, hogy a temetésre sem megyek el.

Elegem van abból, hogy egymás után halnak meg a barátaim, a szeretteim, már mindenkit én búcsúztatok. Egyszerűen nem megy… Én még élni akarok, és nem könnyű lelkileg megbirkózni azzal, ha ennyi temetésre kell járnia az embernek, és állandóan szembesül a halállal” – fogalmazott.

Tudomása szerint férje, Horváth Ádám mellé temetik Csűrös Karolát, ő pedig majd később kimegy a sírhoz elbúcsúzni. „Nem akarok ott lenni, amikor leengedik a koporsót, ráadásul a vírus miatt tömegbe sem merek menni” – tette hozzá.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »