Párizs a gonosz, agresszív, beilleszkedésképtelen négerek, egyebek „BAKONYA”

Mostanra már öt előváros vált no-go zónává. A maszkos tömeg autókat gyújt fel, sokszor hallani Allahu Akbar kiáltásokat, miközben a rettegő lakosok nem mernek kilépni az utcára. A károk már több millió forintra rúgnak, és egyelőre nem látni, mikor és hogyan tudnának véget vetni a zavargásoknak – írja az Express.

Magyar Menedék - Chemtrail

Vasárnap este Argenteuilban egy nagyjából 50 fős csoport vonult maszkban az utcákra, a rendőrök 11 embert vettek őrizetbe, miután a vandálok buszmegállókat és autókat gyújtottak fel. Ugyanekkor Les Ulis-ban a tömeg a rendőrkapitányságot ostromolta: Molotov-koktélokat és acélgolyókat dobáltak, három rendőrautó pedig teljesen kiégett.

Szombaton tömegek lepték el Bobigny utcáit: a 2000 randalírozót könnygázzal oszlatta a rendőrség – írja a The Local.

Az elővárosi rendőrkapitányságok vezetői segítségért könyörögnek, mert tisztán látják: egyedül nem tudják megfékezni a maszkos betolakodó bandákat. Sokak szerint félő, hogy a zavargási hullám továbbterjed, és több francia nagyvárost is elérhet. Akkor pedig végleg elszabadul a pokol – mint 2005-ben.

Azok a sötét napok még mindig kísértik a párizsiakat. Akkor francia elnök kénytelen volt szükségállapotot hirdetni, miután fiatal csapatok napokon át rendszeresen lángba borították a külvárosokat. Akkor két színesbőrü tolvaj szutyok halála miatt váltak csatatérré az utcák: a bűnözők a rendőrség elől menekülve egy trafóház kerítésre másztak fel, amelybe áramot vezettek. A sötét bőrűek meghaltak, a zavargók szerint a rendőri zaklatás miatt. A zendülés végére közel tízezer autó égett el, a vandálok 300 épületet rongáltak meg, két rendőrt pedig súlyos lőtt sérüléssel szállítottak kórházba.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »