Parádés szereposztás az új Twin Peaks-ben

Parádés szereposztás az új Twin Peaks-ben

Monica Bellucci, Jim Belushi, Tim Roth neve is szerepel a 25 év után újrainduló, 2017-re ígért Twin Peaks filmsorozatban felbukkanó színészek most nyilvánosságra került stáblistáján.

twinp2_b

David Lynch rendező olyan legendás zenészeket is szerepeltet majd az új epizódokban, mint Trent Reznor vagy Eddie Vedder. Az már korábban kiderült, hogy az eredeti szereplők közül a Cooper ügynököt alakító Kyle MacLachlan, a színésznők közül pedig Lara Flynn Boyle, Piper Laurie és Sherilyn Fenn is igent mondott Lynchnek. De biztosan sok rajongó örül annak is, hogy például David Duchovnyt is viszontláthatja majd az egyik legszórakoztatóbb mellékszerepben.

Korábban egy, a forgatás kulisszatitkaiban jól értesült portál, a Go For Locations hozta nyilvánosságra, hogy a 140 napos forgatáson összesen két évaddal végzett a stáb – írta a Hvg.hu. Ezt egyelőre hivatalosan nem erősítette meg az új részeket gyártó Showtime, de a hír megmozgatta a rajongók fantáziáját, hiszen eredetileg csak egy visszatérő évadról volt szó.

A Twin Peaks amerikai televíziós sorozatot David Lynch és Mark Frost készítette, az 1990-es évek egyik legsikeresebb műsora volt. A Twin Peaks mind dramaturgiai értelemben, mind művészi igényességét tekintve relevációnak számít a televíziós sorozatkészítés történetében. Epizódjai először 1990. április 8-án kerültek adásba az ABC Network csatornán. Az első rész sikere a következő hét epizód elkészítését vonta maga után, majd a következő, 2. évad már jóval több résszel készült el egészen 1991. június 10-ig. Később – 1992-ben – mozifilm készült belőle Twin Peaks – Tűz, jöjj velem! címmel, David Lynch rendezésében.


Forrás:kronika.ro
Tovább a cikkre »