Pánikból adhatja el Dzsudzsákot a klubja – 440 millió a tét

Felgyorsulhatnak az események Dzsudzsák Balázs ügyében a következő egy hétben. Tartozásról és egy esetleges szerződésbontásról cikkez egy török lap.

Török lapértesülések szerint július 14-ig eldőlhet, távozik-e és ha igen, hogyan Dzsudzsák Balázs a Bursaspor együttesétől.

Az Olay nevű helyi portál információi szerint a klubnak egy héten belül 1,4 millió eurót kellene fizetnie Dzsudzsáknak, amire azonban jelenleg nincs keret, így azon dolgozik a menedzsment, hogy az Európa-bajnokságon nyújtott teljesítményével megnövekedett ázsiójú és árú magyar szélsőt értékesítse a piacon – maga Dzsudzsák is elmondta már, hogy távozna a törököktől.

A lap úgy tudja, hogy amennyiben az Ali Az vezette elnökség nem tudja előkeríteni a fent említett összeget, illetve tartozást július 14-ig, úgy akár Dzsudzsák szerződése is felbontásra kerülhet az előzetes megegyezések szerint, így viszont a törökök akár ingyen elveszíthetik a tavaly nyáron igazolt válogatott futballistát.

A cikk szerint német, spanyol és amerikai kérője is lehet a nemzeti csapat kapitányának.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Dzsudzsák a Real és az Atlético mögé lőtte a csapatát az Eb-nEz a magyaros doppinng adott erőt Dzsudzsák BalázsnakRovatok: SportTelepülés: TörökországCímkék: sport, Törökország, Dzsudzsák Balázs, Bursaspor, híres focistaForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »