Pályázat a vallásos könnyűzene támogatására

Pályázat a vallásos könnyűzene támogatására

A Kulturális és Innovációs Minisztérium idén is támogatni kívánja a vallásos könnyűzenei alkotó közösségek, zenei együttesek és zenészek hosszú távú működését. A meghirdetett pályázat benyújtási határideje: július 25.

A kormány a vallásos alkotó közösségek, zenei együttesek és zenészek hosszú távú működését biztosító forrásbiztosításról szóló 1046/2019. (II. 18.) kormányhatározattal támogatja a vallásos könnyűzene alkotói megvalósulást elősegítő rendszerek kialakítását és fenntartását, valamint társadalmi kiteljesedését elősegítő rendszerek kialakítását és fenntartását.

A program célja a hazai vallásos könnyűzenei kultúra magasabb szintre emelése, széleskörű társadalmi megismertetése, a vallási közösségek megerősítése, megújítása. Átfogó és általános célja, hogy a vallásos könnyűzene segítségével kifejtett hatás által a magyarországi vallásos közösségeket aktivizálja, széles körben mintát adva a megújuláshoz, segítve a különféle hívő közösségeket, hogy hitükben megerősödjenek, és küldetésüket hatékonyabban tölthessék be.

Az igénybejelentések benyújtásának határideje: 2023. július 25. 23 óra 59 perc

A vallásos könnyűzenei támogatásra vonatkozó igénybejelentés 4 kategóriában nyújtható be az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszeren (EPER) keresztül. Az igénybejelentés elengedhetetlen feltétele az EPER-ben történő regisztráció.

Hírdetés

A támogatással kapcsolatban felvilágosítás kérhető a [email protected] e-mail-címen.

A pályázat részletes kiírása ITT érhető el.

Forrás: Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő

Fotó: Lambert Attila

Magyar Kurír


Forrás:magyarkurir.hu
Tovább a cikkre »