Pajszerrel oltotta ki ismerőse életét

Pajszerrel oltotta ki ismerőse életét

Elfogták a ceglédi járőrök azt az 52 éves férfit, aki a gyanú szerint egy pajszerrel olyan súlyosan bántalmazta ismerősét, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe. Azóta őrizetben van.

Hírdetés

Egy ceglédi laktanya dolgozója kért két férfi verekedése miatt rendőri segítséget 2022. november 17-én, délután.

A kiérkező járőrök véres ruhában és vascsővel a kezében érték tetten az 52 éves N. Józsefet, aki a gyanú szerint egy késsel megsebesítette azonos korú férfi ismerőse kezét. Az áldozat könnyű sérülést szenvedett, a támadó ruháját borító vér mennyisége azonban valami komolyabb és súlyosabb történtekre utalt.

A ceglédi rendőrök terepkutatása és a közelben fellelt tanúk kikérdezése után a helyszínen egy férfi holttestét találták. Testét bántalmazás nyomai borították, sok vért vesztett, amelynek egy része a pajszerrel tetten ért N. József ruhájára kerülhetett. Tettes és áldozata összekapcsolásához nem volt szükség sok időre, az 52 éves férfit emberölés gyanúja miatt állították elő, majd vették őrizetbe.

Az elsődleges vélemény szerint N. József olyan erővel ütötte 46 éves áldozatát, hogy koponyacsont sérülést, koponyaűri vérzést, agyzúzódást szenvedett. Az okozott sérülések vezethettek a halálához.

N. József kihallgatása nem nyúlt hosszúra, a gyanúsítás ellen panaszt nem tett, mindössze annyit mondott: „nem emlékszek semmire”. Ehhez minden bizonnyal az alkohol és gyógyszer koktélja is hozzájárult.

Az 52 éves férfit őrizetbe vették, vele szemben emberölés bűntettének, valamint testi sértés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Pest Megyei Rendőr- főkapitányság Bűnügyi Osztályának Életvédelmi Alosztálya, egyben kezdeményezték a férfi letartóztatását.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »