Otthona előtt emlékeztek a bajnokra, Csollány Szilveszterre (GALÉRIA)

Otthona előtt emlékeztek a bajnokra, Csollány Szilveszterre (GALÉRIA)

A Sopronhoz tartozó Jánostelepen élt családjával Csollány Szilveszter, az 51 éves korában január 24-én elhunyt olimpiai bajnok tornász.

Otthona előtt pénteken este tisztelői, barátai gyújtottak gyertyát. Több mint százan álltak a sötét utcán Csollány Szilveszter és családja otthona előtt. A viharos szélellenére újra és újra meggyújtották a mécseseket. A megemlékezést nem a család kezdeményezte, egy ismerős érezte úgy, hogy sokan szeretnék leróni kegyeletüket a bajnok előtt. Csollány Szilveszter féltőn óvta magánéletét, s úgy tűnik, családja a jövőben is távol tartja magát a nyilvánosságtól.  

Hírdetés

Mint közismert, Csollány Szilveszter december 3-án került tüdőgyulladással a soproni kórházba. Mivel állapota gyorsan romlott, Budapestre, a Korányi-kórházba szállították. Az 51 éves tornász később lélegeztetőgépre került. Állapota kritikussá vált, úgynevezett vastüdővel tartották életben, legutóbbi hírek szerint pedig tüdőtranszplantációra lett volna szüksége. Sokáig küzdött az életéért és milliók imádkoztak felépüléséért. Mindenki bízott benne, hogy a bajnok ezúttal is győzni fog, s mindnyájunk bánata, hogy nem így történt. 


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »