Ötgólos győzelmével formálissá tette a MOL Fehérvár a visszavágót

Ötgólos győzelmével formálissá tette a MOL Fehérvár a visszavágót

Megnyugtató előnyt szerzett a MOL Fehérvár a moldovai Petrocub ellen a labdarúgó Konferencia-liga 3. selejtezőkörének első mérkőzésén. Michael Boris együttese 5-0-s győzelemmel utazhat a jövő csütörtöki visszavágóra.

A vendégek a mérkőzés elején Ambros nagy lövésével veszélyeztettek, a labda a kapufáról pattant ki. Majdnem ez a mérkőzés is úgy kezdődött a Vidi számára, mint az összes eddigi tétmeccs a szezonban, az ellenfél góljával.

Hírdetés

Ám megtört a sorozat, amikor a 20. percben Kenan Kodro erőszakosságának és Avram kapus hibájának következményeként Dárdai Pál négy lépésről a kapuba passzolt. Három perccel később a kapu szabálytalansága után büntetőt lőhetett a magyar csapat, Kenan Kodro berúgta, 2-0. A 35. percben Dárdai Pál szöglete után a berobbanó Stopira fejelt a hálóba.

A második félidőben már kevesebb tűzzel játszott a MOL Fehérvár, de Funsho Bambgoye előkészítése után Petrjak gólt szerzett, majd az ukrán szélső kiharcolt egy büntetőt, amit Budu Zivzivadze, ha nem is magabiztosan, de berúgott, 5-0.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »