Ötéves húgát erőszakolta meg egy 14 éves az újpesti gyermekotthonban – a származásukra rákérdezni tilos

Ötéves húgát erőszakolta meg egy 14 éves az újpesti gyermekotthonban – a származásukra rákérdezni tilos

Nagy Attila, a Mi Hazánk Mozgalom újpesti politikusa írja Fb-oldalán:

Tegnap, helyi lakos lévén, az újpesti Városházán jártam többedmagammal. Rendkívüli testületi ülés volt, 2 napirendi ponttal.

Az elsőben mégsem indítottak fegyelmi eljárást Déri polgármesterrel szemben, pedig az ő Gyurcsányt kiszolgáló távolmaradása a rezsikiegészítési tárgyalásról közel 500 milliós veszteséget okozott az újpestieknek. A legfelháborítóbb azonban a zárt tárgyalás elrendelése volt, hogy a helyi polgárság ne is láthassa a vitát és a szavazást!

Hírdetés

A második még botrányosabbra sikerült. Történt, hogy az újpesti átmeneti gyermekbefogadóban abúzus esett meg, egy 14 éves báty a saját 5 éves húgát erőszakolta meg. Az intézmény vezetője igyekezett ezt elhallgatni. De miért is? Amiért a helyi Fidesz és ballibsi városvezetés elvtelen nagykoalícióban hazudik és eltitkol. Ugyanis lehetséges, hogy cigány családról van szó.

Ezt támasztja alá, hogy amikor Szabó Balázs független képviselő erre rákérdezett, Déri DK-s polgármester újból kiüríttette a termet.

Magyarországon is oda jutottunk, mint a teljesen önfeladó Nyugat, hogy a rendőrség, a különböző hatóságok és megvett újságírók "lopnak, csalnak, hazudnak", csak ne derüljön ki az elkövetők bevándorlói háttere. Nálunk a cigány származás nem derülhet ki! Ez súlyosan demokrácia-ellenes, amely veszélyezteti a többségi magyarság érdekeit.

Reméltem, hogy a újpesti városatyák nem állnak bele az elhallgatásba, de tévedtem. Így – a független képviselőn kívül – már csak a Mi Hazánk Mozgalom szeretné tudni a teljes igazságot!


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »