Öt gólt vágott Ronaldinho, majd le is lépett új csapatától

Öt gólt vágott Ronaldinho, majd le is lépett új csapatától

Két forduló ment le eddig az Indiai Szuperliga mintájára létrehozott Premier Futsal nevű indiai futsalbajnokságban. Olyan egykori világklasszisok szerepelnek a ligában, mint Ryan Giggs, Paul Scholes, a futsalos Falcao, Hernán Crespo, Míchel Salgado és Ronaldinho – mindannyian egy-egy csapat sztárjátékosai.

Ronaldinho az első fordulóban nem szerzett gólt, ám második meccsére megrázta magát: öt gólt is szerzett. Így csapata, a Goa 7-2-re nyert Chennaiban, a Scholest felvonultató Bengaluru ellen. A meccs összefoglalója:

A brazil sztárt sokáig nem éltethették Indiában, ugyanis őt választották a 2016-os riói paralimpia nagykövete, ő pedig azt kérte a liga szervezőitől, engedjék haza, hogy eleget tehessen a megtisztelő felkérésnek – írja honlapján a Premier Futsal.

„Szeretnék mindenkinek köszönetet mondani, akinek köze van a #PremierFutsalhoz. Megtisztelő volt veletek lenni. Köszönöm mindannyiótoknak a sok szeretetet és támogatást, amivel távozom. Sok szerencsét!”

– mondta videóüzenetében Ronaldinho.

Már meg is van az utódja, a szintén brazil Cafú fogja pótolni Ronaldinhót a Goánál. Mivel ő még nem érkezett meg, kicsit átszervezik a bajnokság menetrendjét. Mindenesetre a Premier Futsal Facebook-oldalára érkeznek az elégedetlen kommentek: van, aki csak miatt utazott el a Goa következő meccsének helyszínére.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »