Öt éve képernyőn a Maradj talpon!

Október 3-án 570. epizódjával ünnepli ötödik „születésnapját” a Maradj talpon!. Gundel Takács Gábor vetélkedőjének első része 2011. október 3-án került adásba, és most is a Duna közszolgálati csatorna egyik legnézettebb műsora. A vetélkedő alapjául az Armoza Formats „Still Standing” formátuma szolgál, melyből a világon sehol nem forgattak annyi adást, mint Magyarországon.

„A műsor alaphelyzete nagyon hasonlít arra, amikor egy társaság hétvégén összejön játszani. Beszélgetnek, poénkodnak, húzzák egymást, játszanak, nevetnek, versenyeznek. Ezt a hangulatot mindenki ismeri és jó felidézni és átélni hétköznap esténként a képernyő előtt is. Úgy érzem, hogy a Maradj talpon!-hoz passzol az egyéniségem, és ez szerintem átjön a képernyőn is” – mondta Gundel Takács Gábor műsorvezető.

A változatos kérdéseiről ismert, feszes tempójú vetélkedőben eddig több mint 5000 játékos tehette próbára tudását és több mint 36 ezer kérdés hangzott el. A játékosok az öt év alatt csaknem egymilliárd forintot vittek haza, a fődíjat viszont mindössze négy játékosnak sikerült elnyernie, legutóbb Kiss Juditnak, a szeptember 26-i adásban. Judit ezzel beírta magát a műsor történelmébe: ő lett a Maradj talpon! első női fődíjasa. Nem mindenki volt ennyire szerencsés: a talpon maradottak  közül 103-an mindössze száz forintos nyereménnyel távoztak.

A vetélkedő rendszeres tematikus különkiadásaiban játszottak már kéményseprők és tűzoltók, műsorvezetők, sportolók, de jegyespárok is összemérhették tudásukat. Idén további különkiadások várhatók, például az új évaddal jelentkező Fölszállott a páva című népzenei és néptánc tehetségkutató műsorhoz kapcsolódóan.

A Maradj talpon! folyamatosan várja a játékosok jelentkezését. Úgy érzi, ön lehetne a 25 millió forintos fődíj következő nyertese? Próbára tenné tudását a képernyőn? Jelentkezzen Gundel Takács Gábor vetélkedőjébe a vetelkedo@mtva.hu e-mail címen, a http://www.mediaklikk.hu/vetelkedo/címen vagy a (06-1) 759-5959- es telefonszámon.

Maradj talpon! 570. rész október 3-án 19:35-től a Duna műsorán.

fotó: Bara Szilvia

MTVA

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Bravúros játék és milliós nyeremény a Maradj talpon!-banTitokban lett milliomos JuditRovatok: KultúraTelepülés: MagyarországCímkék: kultúra, magyar közmédia, Maradj talpon!, születésnapi műsor, Gundel Takács Gábor, Duna TVForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »