Ostobáknak néznek bennünket

A Gömöri Hírlap legújabb számában Szántó István, a városi hivatal elöljárója az egyik pozsonyi céggel történt tárgyalások kapcsán adta jegyzetének a fenti címet. Mint megtudtuk, kételyek merülnek fel a volt ZTS területének előadása körül.

A képviselők csökkentették a polgármester fizetését, mely 40%-kal lesz kevesebb.

Hatvani Istvánra emlékeztek Rimaszombatban. Diákok százai válogattak a mesterségek között a munkaügyi hivatal által rendezett börzén.

A Gömör-Kishonti Múzeum tevékenységei közé tartozik a kulturális-nevelő célzatú események szervezése is. Egy dobozni ajándékot, s azzal örömet adhatunk az időseknek a városi hivatal szociális osztályának a segítségével.

Hírdetés

A sütőolaj is újrahasznosítható – állítja a Kaufland az akciójában. Az idei turistaszezonban mintegy 31 ezren nézték meg a füleki várat. A tervek szerint 2020 őszére új tető kerül az osgyáni kastélyra.

Ilma Rakusa kapta a Kleist-díjat. Magyar győzelem a nemzetközi Emmy-díj gálán. Közeleg a karácsony – a könyv mindig érték.

A sportrovatban beszámolnak a kassai éremesőről a taekwondoversenyen. Fontos győzelem valósult meg Tőketerebesen a jégkorongligában. Kezdetét vette a hagyományos feledi torna újabb évfolyama. Cselgáncsban is 7 érmet szereztek a Relax fiatal versenyzői. Tekében szoros győzelmet aratott a rimaszombati csapat Nagysároson.

A lap elolvasható és letölthető Rimaszombat internetes oldaláról is.


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »