Ősszel az óvodánkban: fotópályázat külhoni óvodák és óvodai csoportok részére

Ősszel az óvodánkban: fotópályázat külhoni óvodák és óvodai csoportok részére

Ősszel az óvodánkban címmel hirdetett fotópályázatot a Kárpát-medencei Óvodaprogram keretében felvidéki, kárpátaljai, erdélyi, muravidéki és vajdasági magyar óvodák vagy óvodai csoportok részére a Strategic Scope Kft. A pályázat célja, hogy bemutassák, milyen jellemző, közös foglalkozásokon vesznek részt a gyerekek, hogyan telik az ősz ezekben az óvodákban, miközben a fotókon a gyerekeknek legyenek a főszereplők.

A pályázat időtartama október 19–november 12., a legjobb fényképek kikerülnek a program hivatalos oldalára (ovodaprogram.eu), illetve a Facebook-oldalra. Az első 3 helyezett értékes nyereményben részesül 40, 15 és 10 ezer forint értékben (fényképezőgép, digitális képkeret), további 7 díjazott pedig 20×30 cm-es posztert kap a beküldött fényképéből. A közönségdíjas képet beküldő óvoda 10 ezer forint értékű ajándékcsomagot (poszter, falinaptár, puzzle) kap saját képeiből. A pályázók legfeljebb három fotóval vehetnek részt a pályázaton. A közönségszavazatokat a Facebookon keresztül lehet leadni november 19. és 29. között, az eredményhirdetés december 6-án lesz.

Hírdetés

A fotókat az [email protected] e-mail címre várják. A pályázat részleteit az www.ovodaprogram.eu honlapon találják az érdeklődők.

 


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »