Összeállt a DK-Szolidaritás választási szövetség listája

Összeállt a DK-Szolidaritás választási szövetség listája

A jövő évi parlamenti választásokon a szövetség listavezetője a párt elnöke, Gyurcsány Ferenc lesz, őt Molnár Csaba ügyvezető alelnök, európai parlamenti képviselő követi – áll a DK közleményében.

A Demokratikus Koalíció az egyéni körzetekben a demokratikus ellenzéki pártok közötti koordináció mellett önálló pártlistát állít a 2018. évi országgyűlési választásokra. A DK elnöksége december 16-án döntött a lista első 30 helyén szereplő politikusokról, a további helyekről januárban születik döntés – közölték.

A lista 3. helyén Vadai Ágnes alelnök, országgyűlési képviselő, a 4. helyen Niedermüller Péter alelnök, európai parlamenti képviselő szerepel. Őket Varju László alelnök, országgyűlési képviselő és Oláh Lajos országgyűlési képviselő követi. A 7. helyen Székely Sándor a Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke szerepel.

Hírdetés

A lista első 30 helyezettjének neve a párt honlapján olvasható.  ”Tudjuk, hogy csak közös erővel válthatjuk le az Orbán-rendszert, ezért továbbra is folytatjuk a tárgyalásokat a demokratikus ellenzék 106 egyéni jelöltjéről, akik “egy az egy ellen” vehetik majd fel a harcot a Fidesz 106 jelöltjével szemben” – írták.

MTI

The post Összeállt a DK-Szolidaritás választási szövetség listája appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »