Összeállítás a Budaházy-üggyel kapcsolatban

Budaházy György, Morvai Krisztina, Vona Gábor nyilatkozata, botrány a bíróságon, üzenet Orbán Viktornak és szombaton tüntetés a Legfőbb Ügyészség előtt!

Budaházy: Ez egy túlzás, ami itt folyik

Semmilyen konkrét bizonyíték nem volt ellene, a bíróság csak vallomásokra alapozva ítélte el – mondta Magyarország élőben című műsorunkban Budaházy György.

A terrorizmusért első fokon tizenhárom év fegyházra ítélt Budaházy György szerint az általuk bemutatott bizonyítékokat nem vették figyelembe, és az elkövetett cselekményeik célzatosságát is eltúlozta az ügyészség, ezért ítélték azokat terrorcselekményeknek.

„Az ügyészi vádbeszédben is az hangzott el, hogy ezek rongálásos cselekmények, de a célzatosság miatt van ez az egész így felfújva, mert ráerőltették, hogy a terrorizmus a célzatosság. Tudjuk, hogy mi a terrorizmus a nagyvilágban, és ha általában egy ismert terrorcselekményt, amelyet láttunk, hallottunk, megvizsgálunk, hogy ha nem terrorizmus, akkor micsoda, akkor több emberen elkövetett emberölés, extrém rombolás és ilyesmik. Na de hát itt hol van ilyesmi? Ezért mondom, hogy ez egy túlzás, ami itt folyik” – mondta a Hír TV-nek adott interjúban Budaházy.

Az interjú videófelvétele elérhető ITT !

Forrás: hirtv.hu

Morvai Krisztina uniós képviselő nyílt levele Budaházy Györgyhöz és egy riport videója elérhető ITT !

Botrány a bíróságon. Egy rövid videó, ahonnan további videók is elérhetők a témában:

Vona Gábor a Budaházy-ügyről ITT

Nick Griffin üzenete Orbán Viktornak:

Nem vagyunk terroristák” mottóval szabad magyar hazafiak tiltakozó gyűlés tartanak a Legfőbb Ügyészség épülete előtt (Budapest, V. Markó u. 16.). Felszólal Toroczkai László, Hegedűs Loránt, Gaudi Nagy Tamás, Patrubány Miklós és Sziva Balázs.

Békéscsaba, 2016. szeptember 2.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „Mint nagycsütörtökön Ferenc pápa néhány menekült lábát, olyan igyekezettel próbálja mosdatni a hazai ügyészségi és bírósági vezetők már alig-alig létező szakmai hitelességét a kormánypárti sajtó. Persze minden oka meg is van rá. Elég, ha csak néhány példát említünk az elmúlt hat év szégyenteljes igazságszolgáltatási „eredményeiből”. A tíz életet követelő vörös iszap katasztrófa, az emberi sorsok tucatjait tönkretevő 2006-os rendőri visszaélések, a Hagyó- és a fővárosi perekben született felmentő vagy felmentéssel felérő ítéletek, a megismételt, időhúzásra játszó Biszku-, Szilvásy- és Kulcsár-ügyek mind-mind a magyar jogrendszer, és annak vezetőinek személyes kudarcát jelzik.” (Részlet a Szerecsenmosdatók című cikkből) 

 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »