Oscar – Newsroom

Oscar – Newsroom

Adás:
2018. január 23., kedd 18.00

Oscar
Oscar-díjra jelölték Enyedi Ildikó Testről és lélekről című filmjét. Enyedi Ildikó műve egy chilei, egy libanoni, egy orosz és egy svéd alkotással lesz versenyben az Oscar-díjért. Kapcsuljuk Muhi Andrást, a film producerét.

Demonstráció

Hírdetés

A kaposvári polgármester ellen szervezett tüntetést az Együtt. A párt szerint Szita Károly aktív szerepet vállal a kormányzati gyűlöletkeltésben, és a nem létező Soros-terv végrehajtása ellen kampányol. Szigetvári Viktort kapcsoljuk, az Együtt miniszterelnök- jelöltjét a választási visszalépésekről is kérdezzük.

Stop, oligarcha!
75 százalékos különadót vetne ki az elmúlt nyolc év harácsolóira az MSZP. A Stop, oligarcha! törvénycsomagról Harangozó Tamással, a szocialista párt frakcióvezető-helyettesével beszélgetünk.

Választás 2018
A tavaszi országgyűlés választásról szervez konferenciasorozatot a Civitas Intézet. A tematikus programsorozat első állomásának témája a magyar egészségügy helyzete. Vendégünk Vértesy László, a Civitas Intézet Zrt. vezérigazgatója.

Gazdasági évnyitó
A bürokrácia csökkentését és az állam működésének kiszámíthatóvá tételét emelte ki a kormány gazdasági eredményei között a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára egy, a témában tartott konferencián. A magyar gazdaság helyzetét és kilátásait Romhányi Balázzsal, a Költségvetési Felelősségi Intézet ügyvezetőjével elemezzük.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »