Őrzi helyét a Sepsi OSK

Őrzi helyét a Sepsi OSK

Ismét Bukaresti Juventus, Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK és Brassó FC a sorrend a másodosztályos labdarúgó-bajnokság összetettjében, miután a 18. forduló szerdai játéknapján mindkét élen álló újonc otthon tartotta a három pontot.

sepsiosk44A fővárosiak a Brăilát múlták felül, míg a háromszékiek a sereghajtó Resicabánya ellen nyertek 3-2-re. A tabellán most a Szatmárnémeti Olimpia javított egy helyet – és lépett előre a negyedik pozícióba –, miután a vendég Suceavát 3-0-ra legyőzve egy ponttal megelőzték a fordulóban szabadnapos UTA-t.

A többi szerdai eredmény: Afumați–Mioveni 1-2, Călărași–Râmnicu Vâlcea 1-0, Tatrang–Târgoviște 1-1, Temesvári ASU Poli–Balotești 4-1. A soron következő fordulóban a Sepsi szombaton Mioveni-ben játszik, az UTA vasárnap Târgoviștén szerepel, a Brassó pedig hétfő délután fogadja az Afumați alakulatát.

Márkavita a Dinamónál

Mialatt a Bukaresti Steaua katonai sportklubja a George Becali futballklubját működtető kereskedelmi társaság nevét próbálta meg visszavonatni a bíróságon, a Dinamónál is kirobbant a márkavita: a volt ügyvezető elnök, Nicolae Badea nevében egy ügyvédi iroda felszólítást küldött a jelenlegi tulajdonosnak, Ionuț Negoițának.
A DigiSport által közétett iratok alapján az embléma és a domainnév (internetes tartománynév) egyaránt az azt bejegyző futballegyesületet illeti meg, mint ahogyan a săfticai sportbázis kivilágítási rendszerének használatát is megtiltanák az élvonalbeli csapatnak. A korábbi részvényes öt nap határidőt adott a változtatásra és jogi eljárást helyezett kilátásba.


Forrás:kronika.ro
Tovább a cikkre »