Ortopéd szakrendelő nyílt Léván

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, 2020. október 1-jétől egy új gasztroenterológiai szakrendelővel gazdagodott a lévai kórház. A minap egy további újdonságot jelentett be az AGEL csoport által működtetett egészségügyi intézmény.

A lévai kórház negyedik emeletén ezúttal egy új ortopéd szakrendelő kapott helyet, ahol a csontváz- és izomrendszer veleszületett és szerzett rendellenességeivel és azok diagnosztizálásával és gyógyításával foglalkoznak.

Hírdetés

A szakrendelőben várják azokat a pácienseket, akik az ízületek rendellenességeivel és elváltozásaival, váll- és térdpanaszokkal, gerinc- és felső végtagi elváltozásokkal vagy idegi eredetű izom- és csontbetegségekkel küzdenek.

Ahogy azt a Medicover Klinikák is javasolják, minden olyan mozgásszervi panasz esetén ajánlott az ortopédiai szakrendelés felkeresése, amik mozgásbeszűküléssel és tartós fájdalommal járnak. A szakemberek éppen ezért javasolják, hogy amennyiben ízületi fájdalmakra, ízületi gyulladásokra, csípőproblémákra, az inak betegségeire, a végtagi csontok betegségeire és izomfájdalomra panaszkodik, forduljon ortopédus szakorvoshoz.

A rendelő munkanapokon 7 és 15 óra között fogadja a pácienseket; időpontot a következő telefonszámon egyeztethetnek: 036/637 95 15.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »