Országunk elidegenítésének sok arca van

Új WHO-központ Budapesten, ahova külföldiek százai-ezrei fognak jönni dolgozni. Lesz ebből valamilyen előnye az országnak? Kétséges. Ha Magyarországnak a mindenkori kormányai a jövőben mind nemzetiek lennének, ahogy Svájcban, akkor Budapest válhatna egy második Genf-fé. De nem nemzeti érzelmű kormánytagok mellett további nemzetbiztonsági rizikó minden egyes nemzetközi szervezet székhelyét Budapestre csalogatni,  ajándékozva nekik mindenféle kedvezményeket! Előbb-utóbb arra is sor kerül, hogy a Zsidó Világszövetség központi irodája is Budapestre települjön!

A kormány továbbra is arra törekszik, hogy Magyarország a nemzetközi szervezeteknek, különösen az ENSZ és szakosított intézményeinek befogadó központjává váljon Közép-Európában.

Magyarország számára megtisztelő az ENSZ egyik legfontosabb szakosított szervezetével, az Egészségügyi Világszervezettel (WHO) kötött székhely-megállapodás aláírása, hangsúlyozta dr. Mikola István (a napokban irtunk róla néhány sort, megemlítve, hogy az egyik leghitványabb, gőgös, felfuvalkodott fidesz-pártkatona), a Külgazdasági és Külügyminisztérium biztonságpolitikai és nemzetközi együttműködésért felelős államtitkára.

A WHO már 1991 óta működteti Magyarországon a WHO Ország Irodát. A megállapodás további megnyilvánulása a kormány elköteleződésének a szervezet közegészségügy terén végzett munkája mellett. A WHO a Budapesti Központon keresztül nyújt majd személyügyi adminisztratív szolgáltatásokat a szervezet munkatársai részére globális szinten, nyilatkozta dr. Hans Troedsson, a WHO főigazgató-helyettese.

A Budapestre történő kiszervezésről hozott WHO-döntésben kulcstényezőként szerepelt a költséghatékonyság, az infrastruktúra kiépítettsége, illetve olyan ENSZ-szervezetek pozitív tapasztalata, melyek Budapesten működtetnek szolgáltató központot (az ENSZ Menekültügyi Főbiztosság, az Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Világszervezet, az ENSZ Gyermekalapja).

medicalonline.hu, 2016. május 13. 05:44

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Aktuális, Belföld, EU, Hírek, Magyarország Cionista Gyarmat!, ránkvándorlási válság Tagged: Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Világszervezet, ENSZ Gyermekalapja, ENSZ Menekültügyi Főbiztosság, WHO


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »