Országjárás: találkozó nemzeti szervezetek vezetőivel

Országjárás:  találkozó nemzeti szervezetek vezetőivel

Sajnos a koronavírus a mozgalmi életben is nehézségeket okoz, azonban egy hazafias sportmozgalom ezekben az időkben is összetartó közösségként kell, hogy működjön. A Betyársereg minden évben megtartja “seregszemléjét”, amely a találkozáson kívül az előző év tapasztalatainak áttekintésének és az előttünk álló időszak programjainak megbeszélésének az ideje is. Idén ez sokkal kisebb körben a klánok szintjén, Tyirityán Zsolt vezetésével valósul meg, egy országjárás keretében.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes közösség:
A Betyársereg HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Tyirityán Zsolt a Betyársereg klánjain kívül nemzeti szervezetek vezetőivel is találkozik, ezzel erősítve a bajtársi szervezetek közötti hazafias köteléket a pandémia ideje alatt. A Betyársereg feje legutóbb László Attilával a Magyar Önvédelmi Mozgalom (MÖM) vezetőjével találkozott, akivel nemsokára interjút olvashattok oldalunkon.

Hírdetés

Korábba írtuk:

A Betyársereg vezetője az egész országot bejárja, hogy a seregszemle – még ha most kicsit másként is – megvalósulhasson 2021-ben is! Vezetőnk a seregszemle első állomásán a Motoros Klánnál járt, majd Borsodba látogatott, ezután Csepel  és a főváros következett.

(Betyársereg)


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »