Oroszországba mentek a németek: szülőhazájuk a betolakodók miatt nem biztonságos többé

Egy német család 2300 kilométert autózott, hogy Oroszországban kérjen menedékjogot azért, mert a migránsáradat miatt már nem érzik biztonságban magukat Németországban. A családfő szerint Németország már nem biztonságos, és egyre kevésbé demokratikus. A német társadalom erkölcsileg teljesen korrumpálódott és a német pontosság valamint bűnözésmentesség a múlté.

Magyar Menedék - Tepe

Az 51 éves Carola Griesbach és 45 éves férje, André VW lakókocsijukban a moszkvai Vörös téren táboroznak, miután elmenekültek a kisebbségi vélemények által terrorizált Németországból. A házaspárral tartott két lányuk, Dominique és Julia, valamint négy unokájuk is. Az orosz hatóságok viszont nem akarják őket elismerni menekülteknek, mert Németország biztonságos országnak tekintik.

A német állam erkölcsileg korrupt, úgyhogy Putyin sokkal demokratább Merkelnél.” A család először egy kis hotelben szállt meg, de miután elutasították menedékkérelmüket, a pénzük elfogyott és most a Vörös téren közadományból tartják fenn magukat. A házaspár kijelentette, minden pillanatban készek munkát vállalni, ha helyet adnak menekültkérelmüknek.

Elmondták azt is, a németek a migránsok befogadásával segítik az amerikaiak közel-keleti háborúit. Felháborítónak tartják azt is, hogy a német média alig számol be a migránsok által elkövetett bűncselekményekről és azt, hogy Németországban már a gyerekeket is szexuális oktatásban részesítik.

(Daily Mail)


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »