Örömlányokat lepleztek le Kárpátalja egyik szállodájában

A két nő pénzért szexuális szolgáltatásokat nyújtott.

A rendőrség Kárpátalján, Szolyvai járás egyik szállodájában két nőt talált, kik pénzért nyújtottak szexuális szolgáltatásokat.

A rendőrök megállapították, hogy egy szolyvai lakosú nő és barátnője az interneten megismerkedtek egy ungvári és egy munkácsi férfival, majd a Szolyvai járásban található Szuszlovo falu egyik szállodájába találkoztak. A nők az intim szolgáltatásokért fejenként 500 hrivnya összegű pénzt kaptak – tudatja a Zakarpatszkij Korrespondent.

A nő ellen, aki a barátnőjét is bevonta a prostitúcióba, büntetőeljárást indítottak. Az ukrán Büntető Törvénykönyv 302-ik cikkelye értelmében a nőt 2 év börtönre ítélhetik. A másik nőt adminisztratív felelősségre vonják majd – jelentette a kárpátaljai rendőrkapitányság sajtóosztálya.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:A politikusok és a képviselők úgy vélik, hogy legalizálni kellene a prostitúciót UkrajnábanKikötözték és megerőszakolták a 13 éves lányt, hogy később ne legyen prostituáltAbból élt, hogy 17 éves élettársát prostitúcióra kényszerítetteRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Szolyvai járásCímkék: prostitúció, Kárpátalja, kékfény, bűnügy, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »