Őrizetben a taxist megkéselő férfi

A fővárosi nyomozók még aznap azonosították és elfogták azt a férfit, aki 2018. május 25-én a hajnali órákban többször megszúrt egy taxisofőrt, írja a Police.hu, a rendőrség hivatalos oldala.

Mint arról beszámoltunk, többször megszúrtak egy taxist péntekre virradóra Budapesten, a XX. kerületi Ady Endre téren. A sofőr életveszélyes állapotban került kórházba.

A rendőrségi portál azt írja, a BRFK nyomozói azonosították és a Bűnügyi Bevetési Osztállyal közreműködve 2018. május 25-én 20 óra 51 perckor Vecsésen elfogták a 32 éves G. Richárdot. 

A gyanú szerint a férfi 2018. május 25-én az éjszakai órákban leintett egy taxit Budapest IX. kerületében és a taxisofőrt arra kérte, hogy vigye el egy budapesti címre. Útközben azonban a taxistól a pénzét követelte, majd egy késsel többször megszúrta. A sértett végül az Ady Endre téren állt meg, ahol az elkövető a pénzét elvette, majd elmenekült a helyszínről, olvasható a Police.hu-n.

A férfit a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály munkatársai felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. 

Fotó: Rendőrség


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »