Orbánék putyini csatája csak most kezdődik

Orbánék putyini csatája csak most kezdődik

Az emberiességet kriminalizálja a magyar kormány, egy amerikai értelmezés szerint. Egy német lap pedig arról ír, hogy a magyar kormány putyini csatája még csak most kezdődik a civilek ellen. Külföldi lapszemle következik.

Hírdetés

A magyar kormány régóta az idegenellenességéről és a hazug propagandáról ismert, de az még hozzájuk képest is egy új szint, hogy a civil aktivistákat kezdik el vegzálni, állapítja meg a német Tagesspiegel. A Stop Sorossal kapcsolatban azt írják, Magyarország az ENSZ egyik alapelvét szegi meg, amikor semmibe veszik a menekülteket illető nemzetközi jogot és bűncselekményként tekintenek a migrációra.

Mi a baj az orbáni politikával, amikor az csak Donald Trump politikáját másolja – teszi fel a kérést a Washington Postnak egy olvasó. Szerinte ha Orbán és a Fidesz igazán antiszemita lenne, akkor Benjamin Netanjahu nem hívta volna meg magához Izraelbe. Kerítést Amerika is épít a migránsok ellen és Trumpnak is rossz a viszonya a sajtóval. Az egyetlen különbség a fékek és ellensúlyok rendszere a két országban.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »