Orbánék gyűlöletpropagandája lassan beérik: Z. Kárpát Dániel halálos fenyegetést kapott

Orbánék gyűlöletpropagandája lassan beérik: Z. Kárpát Dániel halálos fenyegetést kapott

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik országgyűlési képviselője Facebook oldalán számolt be arról, hogy

géppel írott levélben kapott halálos fenyegetést.

Mint posztjában írja, „a miniszterelnök magasztalása mellett a drága levélíró arról elmélkedett, hogy likvidálásom törvényszerűen meg fog történni. Szerinte a hozzám hasonlókat „ki kell emelni a társadalomból”, és úgy gondolja, az is belefér, hogy Jakab Pétert fenyegesse”.

A magyar néppárt politikusa szerint

a Fidesz mocskos, senkit sem kímélő gyűlöletpropagandája ide vezet: látszólag joviális családfők, az amúgy a kormány által az út szélén hagyott emberek időnként magukból kivetkőzve, a kommunizmus legsötétebb napjait idéző módon fenyegetnek nem csak minket, de adott esetben családtagjainkat is, pusztán azért, mert máshogy látjuk a világot, mint a pártállami elit.

Hírdetés

Leszögezte, „a fiatal demokratákból lett öreg bolsevikokkal szemben én jobboldali gondolkodású, keresztényszociális érzékenységgel bíró, jóléti Magyarországra vágyó emberként soha nem fogok asszisztálni kémprogramhoz, ellenzékiek levadászásához, kínai egyetemhez és a nemzeti érdek feladásához. Pedig ez mind a Fidesz lényege”.

Z. Kárpát megjegyezte, 

sorra nyeri a pereket még a 2018-as kampány eseményei és a családtagjai vegzálása kapcsán.

„Mi, jobbikosok a leckét megtanultuk. Egy lépést sem hátrálunk a hatalommal szemben, mert ha elmegyünk szó nélkül a fentiek mellett, akkor a fenyegetőzésből fizikai atrocitások lesznek, a nem közszereplő, ártatlan családtagjainkkal szemben. Mert ennek a hatalomnak semmi sem szent” – fogalmazott.

Kiemelte,

a likvidálásáról íróval szemben a feljelentést megtette.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »