Orbán Viktor szerint kétszer-háromszor annyit kell dolgozniuk, mint eddig

„Az emerbek új városvezetőt akartak választani és meg is választották, gratulálunk neki és sok sikert kívánunk.” – nyilatkozta Orbán Viktor a hvg.hu-nak, amikor a hódmezővásárhelyi polgármesterválasztás elvesztéséről érdeklődtek nála.

A kormányfő hozzátette, hogy Hódmezővásárhely egy fontos város, mindig is szívükön viselték a sorsát, és „mindent meg fogunk tenni a fejlődéséért”.

http://mno.hu/

A Fideszről szólva az országos választmány ülésére érkező Orbán Viktor kifejtette: a pártnak „fel kell idéznie azt a tudást, hogy a mi közösségünknek soha nem adnak semmit olcsón vagy ingyen. Mi csak úgy véletlenül, vagy szerencse révén, vagy a többiek gyengesége miatt sosem nyertünk választást.” Úgy folytatta: „Ha mi nyerni akarunk, akkor a mi közösségünknek két-háromszor annyi erőt kell mozgósítani, mint az ellenfeleinknek. Ez most is így van, kettőzött erővel kell dolgozni, ez a tanulság, és ebben fogunk itt reményeim szerint előre lépni.”

Orbán Viktor szerint szembe kell nézniük az ellenfeleikkel és „el kell hárítani azt a veszélyt, hogy azok kapjanak Magyarországon támogatást, akik egyébként bevándorlóországgá fogják alakítani Magyarországot.”

http://mno.hu/

A kormányfő elmondta, hogy a választás az ő számára csupán egyetlen egy dologról szól, arról, „hogy bevándorló országgá alakulunk-e a választás eredménye képpen, vagy nem. Ha a mi közösségünk marad, akkor Magyarország nem lesz bevándorló ország. Ha az ellenfeleink kapnak nagyobb bizalmat, akkor Magyarország bevándorló ország lesz.” – szögezte le a hódmezővásárhelyi kormánypárti vereségből levont következtetését a miniszterelnök a hvg.hu portálnak.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »