Orbán Viktor megkezdte indonéziai tárgyalásait

Orbán Viktor megkezdte indonéziai tárgyalásait

 D_MTI20200122002

Orbán Viktor miniszterelnököt (k) fogadja X. Hamengkubuwono szultán, a Yogyakartai Különleges Terület kormányzója (j) az indonéziai Yogyakarta repülőterén 2020. január 22-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Megérkezett az indonéziai Yogyakartába Orbán Viktor miniszterelnök, a repülőtéren X. Hamengkubuwono szultán, a Yogyakartai Különleges Terület kormányzója fogadta, akivel kétoldalú tárgyalást is folytatott – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

Hírdetés

A megbeszélésen szóba kerültek befektetési lehetőségek, különös tekintettel a vízgazdálkodás területén – mondta. A felek örömmel állapították meg, hogy immár több, mint ezer indonéziai diák tanul Magyarországon magyar állami ösztöndíjjal.

 D_MTI20200122003

Orbán Viktor miniszterelnök (szemben, b) és X. Hamengkubuwono szultán, a Yogyakartai Különleges Terület kormányzója (szemben, j2) tárgyal az indonéziai Yogyakartában 2020. január 22-én. Balról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor, aki a jobbközép pártokat tömörítő Kereszténydemokrata Internacionálé egyik alelnökeként a CDI vezetőségi ülésére érkezett Indonéziába, már szerda este tárgyalásokat folytat a pártszövetség tagjaival. Csütörtökön, a CDI bizottsági ülését követően pedig átrepül Jakartába, ahol Joko Widodoval, Indonézia elnökével tárgyal – közölte a sajtófőnök.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »