Orbán Viktor interjút adott a Fox Newsnak

Orbán Viktor interjút adott a Fox Newsnak

A Budapesten tartózkodó Tucker Carlson által készített beszélgetés magyar idő szerint csütörtök hajnalban kerül adásba.

Tucker Carlson, a Fox News riportere egész héten a magyar fővárosból jelentkezik be a Fox Newson, és szombaton előadást tart a Mathias Corvinus Collegium fesztiválján is.

A műsorvezető a Twitteren jelezte, hogy interjút is készített Orbán Viktorral, majd a miniszterelnök is posztolt a Facebookon egy közös képet az amerikai riporterrel.

Hírdetés

Carlson a műsor előzetesében pozitívan beszélt a hazánkban tapasztaltakról, mint fogalmazott, „Magyarországon arra törekednek, hogy minden ott élőnek jó legyen, megvédik az embereket és az életüket, különösen a családokat és a gyerekeket, és ez mind a magyar kormánynak és Orbán Viktornak köszönhető.”

A félórás Tucker Carlson Tonight című napi műsora végén, a Matild palota tetőteraszán azt mondta, „azért jöttünk a hét elején Magyarországra, mert lenyűgöző kísérlet zajlik ebben a közép-európai országban: mi történne, ha azok köré szerveznéd az országot, akik benne élnek? Őket megvédeni, az ő életüket jobbá tenni? Támogatni a családokat, házasodásra ösztökélni az embereket, könnyebbé tenni számukra a gyermekvállalást?”

A riporter közölte, úgy gondolta, jó lenne találkozni azzal az emberrel, Orbán Viktorral, aki mindezt véghez viszi. „A hét második felében hosszabban fogunk beszélgetni vele” – jelentette be a miniszterelnöki interjút.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »