Orbán Viktor felkérte Tarlós Istvánt, hogy induljon el újra a főpolgármesteri posztért

Orbán Viktor felkérte Tarlós Istvánt, hogy induljon el újra a főpolgármesteri posztért

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke felkérte Tarlós István főpolgármestert, hogy a következő önkormányzati választáson induljon el ismét a főpolgármesteri tisztségért. A kormányfő ezt szerdán Budapesten, a Városházán jelentette be, miután tárgyalt Tarlós Istvánnal.

Orbán Viktor a főpolgármester társaságában tartott sajtótájékoztatón azt mondta: Tarlós Istvánnak “szigorú megkötései” voltak. Ezek közül a legfontosabbról már a szerdai kormányülésen döntenek: létrehozzák a budapesti fejlesztési tanácsot, amelyet Tarlós Istvánnal társelnökségben közösen fognak vezetni, és ennek keretében közösen fogják fejleszteni és építeni Budapestet – közölte a miniszterelnök.

írja a Nézőpont Intézet közleményében.

Hírdetés

zárja a Nézőpont Intézet közleményét.

MTI, Körkép.sk/sajtóhír

Nyitókép: Budapest, 2018. október 10., Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Tarlós István fõpolgármester a megbeszélésüket követõen tartott sajtótájékoztatón a Fõpolgármesteri Hivatalban 2018. október 10-én. A kormányfõ felkérte Tarlós Istvánt, hogy a következõ önkormányzati választáson induljon el ismét a fõpolgármesteri tisztségért.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »