Orbán Viktor a Kossuth téren tart beszédet március 15-én

Orbán Viktor a Kossuth téren tart beszédet március 15-én

Már március 12-én elkezdődnek a nemzeti ünnep programjai.

A tervek szerint halad a március 15-i nemzeti ünnepi rendezvények előkészítése – közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára.

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár közösségi oldalán bejegyzésében azt írta, a hosszú hétvégére való tekintettel idén már március 12-én elkezdődnek az 1848/49-es forradalom és szabadságharc emléknapjára tervezett programok.

Hírdetés

A múzeumkertben, a budai Várban és a Várkert Bazárban már szombattól családi programok, koncertek és gasztrovásár várja az érdeklődőket – sorolta.

Az államtitkár hozzátette: a nemzeti ünnepek esetében már megszokott módon lesz zászlófelvonás, és a Kossuth-díjakat, illetve a Széchenyi-díjakat is az ünnepi programsorozat részeként adják át.

Idén – a tavalyi október 23-ához hasonlóan – a szervezők kérésére március 15-én is csatlakozik majd a Békemenet a központi ünnepség programjához. A tervek szerint a nemzeti ünnep délutánján a Kossuth téren Orbán Viktor miniszterelnök mond beszédet – írta Kovács Zoltán.

Az államtitkár jelezte: az operatív törzs a terveknek megfelelően március első napjaiban kezdi meg munkáját.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »