Orbán Ráhel Bahreinben tárgyalt – a miniszterelnök sajtósa nem tud róla

Orbán Ráhel Bahreinben tárgyalt – a miniszterelnök sajtósa nem tud róla

A miniszterelnök sajtófőnöke nem tud arról, hogy Orbán Viktor lánya és veje energiaügyekről tárgyalt az egyik olajban gazdag arab monarchiában, Bahreinben.

A tavaly novemberi látogatásról fotó és angol nyelvű beszámoló is készült, amelyet a 444.hu talált meg elsőként a magyar sajtóban. A bahreini energiaügyi miniszter abban a hiszemben fogadta a házaspárt, hogy Orbán Viktor feleségével tárgyal, nem pedig a magyar miniszterelnök legidősebb lányával.

Orbán Ráhel és férje, Tiborcz István hivatalos állami tisztséget nem tölt be. A magyar közvélemény eddig úgy tudta, hogy a házaspár az energiapolitikához nem ért.

استقبل سعادة الدكتور عبدالحسين بن علي ميرزا وزير الطاقة بمكتبه بالهيئة الوطنية للنفط والغاز كريمة رئيس وزراء جمهورية المجر الآنسة راهل أوربان يرافقها قنصل جمهورية المجر لدى مملكة البحرين السيد بلازيزس جارامفولجي وبحضور الدكتور أحمد علي الشريان الأمين العام للهيئة الوطنية للنفط والغاز. #bahrain#oil#noga#kuwait#ksa#uae#qatar#oman National Oil and Gas Authority (@noga_bh) által közzétett fénykép, 2015. Szept 22., 04:13 PDT


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »