Orban azt állítja a TAROM-alkalmazottak szerint Rãzvan Cuc kérte, hogy a bizalmatlansági indítvány napján ne engedjék felszállni a repülõket

InformĂĄciĂłi voltak arrĂłl, hogy Răzvan Cuc kĂśzlekedĂŠsĂźgyi miniszter azt kĂŠrte a TAROM igazgatĂłjĂĄtĂłl, hogy a bizalmatlansĂĄgi indĂ­tvĂĄnyrĂłl dĂśntő parlamenti szavazĂĄs napjĂĄn ne engedje felszĂĄllni a repĂźlőket, hogy az ellenzĂŠki tĂśrvĂŠnyhozĂłk ne juthassanak el Bukarestbe – jelentette ki pĂŠnteken a kormĂĄnyalakĂ­tĂĄsra felkĂŠrt Ludovic Orban.

„TudjĂĄk, hogy kĂśzlekedĂŠsĂźgyi miniszter voltam, ismerek TAROM-alkalmazottakat, akik azt mondtĂĄk, tudnak erről a sĂşlyos, tĂśrvĂŠnytelen, felelőtlen kĂŠrĂŠsről, amelyet Cuc miniszter intĂŠzett a TAROM igazgatĂłjĂĄhoz, hogy tartsa a fĂśldĂśn a Iaşi-bĂłl, TemesvĂĄrrĂłl ĂŠs KolozsvĂĄrrĂłl indulĂł jĂĄratokat. AkĂĄrmit mond Cuc, szĂŠl fĂşvatlan nem indul” – mondta ĂşjsĂĄgĂ­rĂłi kĂŠrdĂŠsre vĂĄlaszolva Orban.

Hírdetés

A kormĂĄnyalakĂ­tĂĄsra felkĂŠrt PNL-elnĂśk szerint ĂĄllĂ­tĂĄsĂĄt alĂĄtĂĄmasztja, hogy a bizalmatlansĂĄgi indĂ­tvĂĄny megszavazĂĄsa utĂĄn Cuc miniszter menesztette a TAROM lĂŠgitĂĄrsasĂĄg igazgatĂłjĂĄt.
(agerpres)


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »