Orban a korrupció elleni küzdelem világnapján: A korrupció elleni harc egyesíti a román állampolgárok minden korosztályát

Orban a korrupció elleni küzdelem világnapján: A korrupció elleni harc egyesíti a román állampolgárok minden korosztályát

A korrupció elleni harc az a célkitűzés, amely egyesíti a román állampolgárok minden korosztályát, jelentette ki Ludovic Orban hétfőn, a korrupció elleni küzdelem világnapja alkalmából kiadott üzenetében, és emlékeztetett, hogy a kormány elkötelezi magát eme küzdelem mellett.

„A korrupció elleni harc az a célkitűzés, amely egyesítette a román állampolgárok minden korosztályát, minden társadalmi osztályát. A polgárok minden alkalommal állást foglaltak – szavazással, vagy akár utcára vonulással -, amikor úgy érezték, a korrupció elleni küzdelem lanyhul vagy veszélyben forog” – üzente Orban a kormány honlapjára feltett bejegyzésben.

Hírdetés

Rámutatott, a társadalom bátor és szilárd hozzáállása fontos támogatást jelent a kormánynak a korrupció felszámolása és az igazságszolgáltatás függetlenségének megerősítése érdekében hozandó intézkedéseiben.

“Erős Romániát akarunk felépíteni, amelyben a gazdaság, felszabadulva a korrupció béklyója alól, fejlődik, korrekt versenyen alapul” – mondta a kormányfő, hozzátéve, hogy az általa vezetett kabinet számára fontos célkitűzés növelni a hatékonyságot az oktatásban és az egészségügyben is. (Agerpres)


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »