Online misék a Szent Anna kápolnából

Online misék a Szent Anna kápolnából

 Az állami hatóságok rendelkezése nyomán, további rendelkezésig két hétre újra felfüggesztik a nyilvános istentiszteleti alkalmakat, köztük a szentmiséket is Szlovákia egész területén. Mi a Mária Rádió Mirjam, a technika adta lehetőségeket kihasználva igyekszünk biztosítani, hogy a felvidéki magyar hívek ne maradjanak lelki táplálék nélkül.

Mint ezt megelőzően, továbbra is naponta közvetítünk magyar nyelvű szentmiséket 9 és 18 órai kezdettel, valamint hallgatóinknak lehetőségük van bekapcsolódni a közös interaktív rózsafüzér imádságba is.

A kialakult helyzetre való tekintettel, még jobban igyekszünk a hallgatóink szolgálatára lenni lelkiekben és közvetíteni Isten igéjét. Amíg nincs lehetőség a nyilvános szentmiséken való részvételre, a korábbiakhoz hasonlóan n

Hírdetés

naponta, 15:00 órai kezdettel élő adásban is közvetítünk szentmiséket a Szent Anna kápolnából, melyet videó formában is követni tudnak a facebook oldalunkon.

A www.mariaradio.sk honlapunkon megtalálhatóak a naprakész információk a programainkra vonatkozóan, ill. élőben hallgatható az aktuálisan elhangzó műsorunk. Az online adásunk telefonos applikáció segítségével szintén elérhető, melyről bővebb információt a honlapunkon találnak.

Ezen felül műsorváltozások is várhatóak, a további részletekről műsorunkban, honlapunkon és facebook oldalunkon tájékoztatjuk a kedves hallgatókat.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »