Online Cigánymissziós Konferencia

Dátum
2020. október 9. –
2020. október 11.
Helyszín
Az Országos Református Cigánymisszió Facebook-oldalán
+ Naptárhoz adom

A COVID-19 világjárvány második hulláma egyre kézzelfoghatóbb mindennapjainkban és közösségeink életében is, így az október 9. és 11. közé tervezett Országos Cigánymissziós Konferenciánkat nem az elmúlt években megszokott módon tartjuk meg.

Fb2020konfcover.jpg

Noha a személyes berekfürdői találkozás idén elmarad, szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt a számítógépek, laptopok, tabletek és telefonok képernyői elé, hiszen a konferencia időpontjában, egész hétvégén színesebbnél színesebb tartalmakkal készülünk! 

Az online konferencia fő témája a mögöttünk hagyott időszak kihívásai és áldásai, illetve szeretnénk a cigány kultúrához is közelebb hívni Benneteket. 

A péntek estétől vasárnap estig tartó műsorfolyamban igei alkalmak során együtt mélyedhetünk el Isten üzenetében, hallgathatunk gyönyörű dicsőítéseket Kárpát-medencei cigány testvérektől, és épülhetünk bizonyságtételeik által. 

Mindemellett ismeretterjesztő és hitmélyítő beszélgetésekbe is bekapcsolódhattok a konferencia témájában olyan testvérekkel, akik megtapasztalták az elmúlt hónapokban, hogy valóban nem a félelem lelkét adta Isten nekünk. 

A konferencia részletes programját hamarosan közzétesszük, addig is és utána is hívjatok meg minél több embert az eseményre, legyünk együtt - fizikai távolságban, de lelki közelségben! 

Részletek

a találkozó Facebook-eseményén