Önkénteseket várnak a csíksomlyói pünkösdi búcsúra

Önkénteseket várnak a csíksomlyói pünkösdi búcsúra

A csíksomlyói ferencesek felhívását olvashatják.

A pünkösdi zarándoklat előkészítésében és lebonyolításában idén is számítunk az önkéntes rendezőkre, akik két és fél évtizede minden évben önzetlenül segítik a csíksomlyói ferencesek munkáját. Nemcsak azokat várjuk, akik már tagjai a rendezőségnek, hanem új tagokra is számítunk!

Hívjuk tehát mindazokat a férfiakat, akik a Csíksomlyói Szűzanyáért és a magyarság egyik legnagyobb ünnepének jó lebonyolítása érdekében áldoznának idejükből és energiájukból arra, hogy jöjjenek, és segítsenek!

Bár tudjuk, hogy a zarándokokéhoz képest a rendezőség száma nagyon csekély, de ahhoz, hogy a rendezői munka kellő szakszerűséggel és állandó jelenléttel folyhasson, szükséges biztosítanunk egy minimális létszámot, amely hozzájárulhat ahhoz, hogy útbaigazíthassuk a Csíksomlyóra zarándokoló testvéreinket, akik a világ minden tájáról jönnek hozzánk.

Ezért arra kérjük a búcsú jelenlegi és leendő rendezőit, hogy 2016. május 6-án, pénteken este fél 8-ra jöjjenek el a csíksomlyói ferences kolostorban tartandó megbeszélésre, a szervezői munka részleteinek kidolgozására.

Forrás: Csíksomlyói ferencesek

Fotó: Dezső László

Magyar Kurír


Forrás:magyarkurir.hu
Tovább a cikkre »