Olvasóink segítségét kérik a népszerű naptár kiadásához

Olvasóink segítségét kérik a népszerű naptár kiadásához

A Pozsonyi Kifli Polgári Társulás idén is szeretné folytatni a mostanra hagyományossá vált Pozsonyi naptár kiadását. Ehhez azonban  olvasóink segítségét is kérik.

Mint a szerkesztőségünknek eljuttatott közleményükben írják: ahhoz, hogy november végén ismét kezünkbe foghassuk közkedvelt, Pozsonyt bemutató naptárunkat, az Önök segítségére is szükségünk van!

– mondta el Bolemant Éva, a civil szervezet alapító elnöke.

A StartLab webhely, amelyen a gyűjtés folyik a naptár kiadására, csak abban az esetben bocsátja rendelkezésükre a befolyt összeget, ha összegyűlik a célösszeg. Ellenkező esetben a StartLab valamennyi támogatónak visszautalja a pénzt.

Hírdetés

„Ezért nagyon fontos, hogy a célösszeg összegyűljön, különben nem tudjuk elkészíteni a jövő évi naptárunkat. Köszönjük, hogy mellettünk áll! Együtt sikerülni fog!” – hangsúlyozzák.

A korábbi években különleges családi fotográfiák kerültek be a nem mindennapi Pozsonyi naptárba. Ezzel kapcsolatban ifj. Papp Sándor, a naptár szerkesztője kifejtette: „Az elmúlt években a pozsonyi fotótörténet nagy éllovasainak számító személyiségek, például Kozics Ede, Körper Károly vagy Izabella főhercegnő fényképeiből válogattunk naptárainkba. Tavaly Johann Vinzenz Reim grafikáiból jelentettünk meg egy válogatást. Gyűjtéseinknek és digitalizációs tevékenységünknek köszönhetően több értékes családi hagyatékot sikerült feldolgozunk és archiválnunk.  Ezekből az anyagokból válogatunk ki fotókat az új Pozsonyi naptárba. Ezek a felvételek újranyomtatott formában még sehol nem jelentek meg, eddig a családi fotóalbumokban pihentek.”

Online támogatással a StartLab webhelyen. Közvetlen támogatással: előre kifizetheti Pozsonyi naptárát személyesen a Pozsonyi Kifli Pt. irodájában (Rajská 15.). Hívjon a következő számon: +421903735513!

Tájékoztassa barátait, ismerőseit, akik korábban már érdeklődtek a Pozsonyi naptár iránt, hogy támogathatják annak elkészítését a StartLab platformon, vagy személyesen előre megvásárolhatják a naptárat. Népszerűsítse kampányukat egy rövid Facebook-bejegyzéssel. A Pozsonyi Kifli előre is köszöni a támogatást és a segítséget.

(pozsonyikifli.sk/Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »