OLIMPIAI TIPPJÁTÉK: hány érmet szerzünk Rióban?

A 2016-os Olimpiai Játékok kezdetével egy kis nyereményjátékkal szeretnénk kedveskedni olvasóinknak. A játékunkba bekapcsolódóknak csak annyi a dolga, hogy megtippelik, hogy hány érmet nyer a magyar olimpiai csapat Rióban.

A legjobb tippelő egy igazi hungarikum ajándékcsomagban részesül, amelyet csupa finomsággal rakunk tele: Unicum, Pálinka, Erős Pista, Pick szalámi…Részletek:

 

1. A Játék leírása

 

A nyereményjáték a www.korkep.sk honlapon érhető el. A játék során a játékosoknak meg kell tippelniük, hogy mely magyar sportoló melyik sportágban szerez érmet, például:

 

ÚSZÁS –  férfi 100 m mell, Gyurta Dániel – aranyérem
VÍZILABDA – férfi csapat – ezüstérem
ATLÉTIKA – férfi kalapácsvetés, Pars Krisztián – bronzérem

 

Ha a játékos sikeresen eltalálja a sportolót és a megnyert érmet is (természetesen a megjelölt versenyszámban) 2 pontot kap. Amennyiben a sportoló érmet szerez, de nem a megtippeltet, akkor 1 pont adható. FIGYELEM! A tippek csak akkor fogadhatóak el, ha az előbbiek szerint a sportág és a versenyszámot is feltünteti. (KAJAK-KENU, C1 1000m, Vajda Attila – aranyérem)

 

Egy kis segítség a tippeléshez: a magyar sportolók programjának napi bontását itt olvashatja el, ide kattintva pedig sportágakra lebontva böngészheti át az indulók nevét.

 

A játékosok eredményei egy ponttáblázatba kerülnek majd, amelyet magyar éremszerzés esetén folyamatosan frissítünk.

 

2. A Játékban résztvevő személyek   

 

A Játékban részt vehet minden Internet-felhasználó természetes személy, aki Szlovákiában vagy Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik (továbbiakban: játékos). A játékban való részvételhez külön regisztráció nem szükséges, a jelentkezők adatait bizalmasan kezeljük.

FONTOS SZABÁLY: Egy Játékos egy e-mail címről legfeljebb egyszer próbálkozhat a tippek elküldésével. Egy játékos csak EGY e-mail címről játszhat a játékban!

 

3.A Játék időtartama

 

A tippek beküldési határideje: 2016. augusztus 6. 13:00. Eredményhirdetésre a záróünnepség napján, augusztus 21-én kerül sor. A játék állásáról az olimpiával kapcsolatos cikkeinkből tájékozódhatnak majd.

 

4.Jelentkezés a játékra

 

Aki játszani szeretne, kérjük tippjeit (sportág, versenyszám, sportoló, érem) korkepjatek2016@gmail.com e-mail címre küldje . A levél tárgyának a következőt adja meg: tippjáték 

Felhívjuk a kedves játékosok figyelmét, hogy a beküldési határidő után érkezett tippeket már nem tudjuk elfogadni.

 

5.Nyeremény és bírálat

 

A játék nyereménye egy hungarikum ajándékcsomag, amely több finomságot is tartalmaz: Unicum, Pálinka, Erős Pista, Pick szalámi….  Pontegyenlőség esetén a nyertes sorsolással kerül kiválasztásra.

 

6.A nyeremények kézbesítése

 

A nyertest az eredményhirdetés után e-mailben és Facebookon is értesítjük.

 

Körkép.sk
kép forrása: index.hu

 


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »