Ölelkező angyalokkal sokkolnak a tudatlan ARCok

Ölelkező angyalokkal sokkolnak a tudatlan ARCok

A megboldogult Felvonulási teret, a jobbat érdemlő Ötvenhatosok terét ilyenkor szeptember elején elárasztják értelmesebbnél értelmesebb, ha úgy tetszik, sértőbbnél, sértőbb, gyomorforgatóbbnál gyomorforgatóbb, kreatívnak csúfolt plakátokkal. Ennek a ma nyíló ideinek egyik gyöngyszeme biztosan sokakat megihlet majd.

Magyar Menedék - Ősmagyar

Az alábbi levél az alkotóknak szól.

KEDVES ARC-OSKODÓ PLAKÁT”MŰVÉSZEK”

Magát az „alkotást” nem minősíteném. Azt azonban igen, hogy még a költői szabadságon túl is vannak bizonyos alapvető törvényszerűségek. Oké, én értem, hogy ti LMBQT-k, vagy mi a bánatos hányás vagytok. Azt is hallottam, hogy Angliában már kiharcoltátok, hogy az általános iskolák fiú tanulói is járhassanak szoknyában, ha éppen úgy akarják. Belgiumban pedig már egy harmadik vécé is van a legtöbb étteremben, pontosan azoknak, akik nem tudják eldönteni, melyik nemhez tartoznak. Azzal is tisztában vagyok, hogy, noha nem a nemiség tárgyköréhez kapcsolódik, de a legtöbb nyugati óvodákban a migránsokra való tekintettel már betiltották a Micimackó olvasását és/vagy nézését, mivel szegény Malacka tisztátalan állat. És igen, a ti fajtátok ennek is szívből örül, s egyetértően bólogat. Tudom, hogy a magyar államiság, és annak szakrális jelképei számotokra semmit sem jelentenek, hiszen ti világpolgárok vagytok.

De!

Ha a művészettöri, vagy vallástöri órákat nem lébecoltátok volna el azért, hogy Che Guevarás pólóban egymás f***át szopkodjátok a suli tövében, tudhatnátok, hogy az angyaloknak nincs nemük. Így nemi vágyat sem érezhetnek. Egymás iránt sem.

() VBT ()


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »