Olcsó tejnek, híg a leve – Reggeli járat

Adás:
2016. június 16., csütörtök 5.50

Cenzus 2018. Nyugati minták alapján a PM fizetős előválasztásokat javasol a baloldali összefogás megteremtése érdekében. Kinek, hogyan, miért és mennyit kellene fizetnie, hogy szavazhasson? Vendégünk Szabó Tímea, a Párbeszéd Magyarországért társelnöke.

Olcsó tejnek, híg a leve. Negyvennyolc fajta külföldi megvizsgált uht dobozos tejből 22 márka, azaz több tízezer liter tej ment a kukába, mert nagyon durván nem az volt, mint aminek látszott. Hogyan lehet véget vetni a tejhamisításnak? Vendégünk Pleva György, a Nébih élelmiszer- és takarmánybiztonsági igazgatója, valamint Harcz Zoltán, a Tejterméktanács ügyvezető igazgatója.

A hetedik napon. A labdarúgó-Eb 7. napján Horti Gábor kollégánkkal Szendrei József válogatott labdarúgó kapus értékel, elemez és latolgatja az esélyeke.

India testközelből. Nemzetközi jóganap, kulináris és kulturális élvezetek. Rahul Chhabra India magyarországi nagykövete személyesen ajánlja figyelmünkbe a hétvégi Duna-Gangesz fesztivált.

Irány Romhány! A Nógrád megyei településen három napig az amerikai autóké és a rockabilly-é lesz a főszerep. Vendégünk a Pick Up Drive fesztivál főszervezője, Tóth Sándor.

’56 Egy nép kiáltott… Történelmi táncjátékkal emlékeznek az ’56-os forradalom 60. évfordulóra a Margitszigeten. Vendégeink a Duna Művészegyüttes projektmenedzsere, Vincze Andrea és Mucsi János rendező, koreográfus.

A legkorábban mi kezdünk. Heer Orsolya várja önöket csütörtökön 5 óra 50 perctől


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »