Olasz vonalon térhet vissza Dzsudzsák a válogatottba

Olasz vonalon térhet vissza Dzsudzsák a válogatottba

Noha Marco Rossi egyelőre mellőzi a magyar válogatottnál a korábbi csapatkapitány Dzsudzsák Balázst, a nemzeti együttesnél szövetségi kapitányként dolgozó edző szintén olasz kollégája,
Fabio Viviani nagy reményekkel van a ballábas szélső jövője iránt. És hogy milyen alapon? Viviani mester Dzsudzsák klubedzője az emírségebeli al-Ittihadnál.
Ismert, Rossi kapitány a válogatottmeghívó feltételéül szabta minden játékos esetében, hogy legyen klubcsapata és rendszeres meccsterhelése, a jelenlegi legnagyobb piaci értékű magyar labdarúgó csak szeptember 19-én kapott szerződést, ekkor pedig már túl voltunk a válogatott szeptemberi két Nemzetek Ligája-selejtezőjén. Aztán az októberi összecsapásokon sem hívta Rossi, de hamarosan kiderül, kell-e még neki idén egyáltalán a 32 éves labdarúgó, november derekán ugyanis két hazai találkozóval lezárul a Nemzetek Ligája-sorozat.

Hírdetés

“Rendszeresen beszélek telefonon Marcóval, természetesen Dzsudzsákról”

– közölte a Magyar Időkkel Viviani, aki leigazolásakor azonnal betette egy félidőre úgy is, hogy

“gyengécske volt az erőnléte”.

Mostani kondíciója “ég és föld” a korábbihoz képest Viviani szerint, akit nem lepne meg, ha a Nemzetek Ligája-hajrában Rossi behívná játékosát.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »