Október 30-tól indul a jegyértékesítés a magyar válogatott következő három hazai meccsére

Október 30-tól indul a jegyértékesítés a magyar válogatott következő három hazai meccsére

Az eddigi gyakorlatnak megfelelően első körben a Szurkolói Klub tagjai válthatnak három meccsre szóló kombinált jegyet az Izland elleni Eb-pótselejtezőre, valamint a két hazai Nemzetek Ligája-összecsapásra.

Első körben, október 30-án, 10.00 órától a Szurkolói Klub tagjainak lesz lehetőségük kombinált jegyet vásárolni a három összecsapásra, a klubtagok 20%-os kedvezményt is kapnak a belépők árából. Amennyiben három nap alatt nem fogynak el a belépők, november 2-án, 10.00 órakor megnyílik a lehetőség a vásárlásra azok számára is, akik nem tagjai a Szurkolói Klubnak (A Szurkolói Klubba való belépésről minden információ elérhető a https://szurkoloiklub.mlsz.hu oldalon).

Abban az esetben, ha a három mérkőzésre szóló kombinált jegyek értékesítését követőn maradnak értékesíthető belépők, a meccsekre egyenként is elindul a jegyértékesítés, és itt is elsőbbséget élveznek a klubtagok. November 4-től az Szurkolói Klub tagjai vásárolhatnak belépőket a Magyarország-Izland mérkőzésre, majd november 6-tól az klubtagsággal nem rendelkezők vehetik meg jegyüket az Eb-pótselejtezőre. A két Nemzetek Ligája összecsapásra az SZK-tagok november 9-től, mindenki más november 11-től válthatják meg az esetlegesen fennmaradó belépőket.

Hírdetés

Mindhárom mérkőzésre kizárólag online, a meccsjegy.mlsz.hu felületen keresztül lehet jegyeket vásárolni, helyszíni és jegyirodai értékesítés sem lesz. A jegyek névre szólnak, és a jegyek megvásárlóinak teljes mértékben be kell tartaniuk az akkor érvényes járványügyi előírásokat. Egy személy egy tranzakció során legfeljebb négy jegyet vásárolhat.

A férfi A-válogatott három hazai tétmérkőzéssel fejezi be a 2020-as évet: a november 12-i, Izland elleni Eb-pótselejtezőt követően két Nemzetek Ligája-mérkőzést játszik, előbb november 15-én Szerbiát, majd 18-án Törökországot fogadja a Puskás Arénában (mindhárom mérkőzés kezdési időpontja 20.45).

mlsz.hu


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »